ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΑΘEΟΣ ΑΥΛΙΔΑΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ  ΕΤΟΣ 2007

 

 

Επιστροφή

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ                                                                      

 

ΜΕ ΘΕΜΑ:

 «ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ»

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΡΟΖΕΝΚΟΒ ΜΑΤΘΑΙΟ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΕΤΟΣ 2007

 


 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ. 3

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1  UFO, ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΙΕΖΕΚΙΗΛ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.. 4

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Α.Τ.Ι.Α. ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗΣ. 6

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ. 11

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΜΥΘΟΙ Ή ΠΡΑΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.. 13

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 ΑΠΑΓΩΓΕΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ.. 16

ΠΗΓΕΣ. 22

 


ΠΡΟΛΟΓΟΣ

 

Η εργασία αυτή δημιουργήθηκε στο μάθημα της Πληροφορικής με την επιμέλεια του καθηγητή της Πληροφορικής κ. Κορέλη Αντώνη για το μάθημα της Τεχνολογίας από τον μαθητή της Α Ενιαίου Λυκείου Βαθέως Αυλίδος Ροζενκόβ Ματθαίο κατά την περίοδο 2006-2007.Σκοπός της εργασίας είναι η παρουσίαση και η πληροφόρηση των μαθητών για τα Άγνωστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1  UFO, ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΙΕΖΕΚΙΗΛ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

Ένα νόμισμα-μυστήριο

 

Μετά από δεκαετίες αναζητήσεων πιθανών ερμηνειών σχετικά με ένα σχέδιο, που μοιάζει με UFO, σε ένα Γαλλικό νόμισμα του 17ου αιώνα, ένας διακεκριμένος ειδικός στα νομίσματα παραδέχεται ότι το μυστήριο παραμένει. Ο Kenneth Bressett, στο Colorado Springs, πρώην πρόεδρος της Αμερικανικής Νομισματικής Ένωσης, κατέληξε στο ότι το σχέδιο, όντως, δείχνει ένα "Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο"! Όλη ή έρευνα που πήρε μισό αιώνα. δεν μπόρεσε να φτάσει σε άλλο συμπέρασμα. "Το νόμισμα κατασκευάστηκε στο 1680 στην Γαλλία και η μία πλευρά φαίνεται ότι θα μπορούσε να παρουσιάζει έναν ιπτάμενο δίσκο που πετάει μέσα στα σύννεφα, πάνω από το έδαφος" λέει ο Kenneth E. Bressett, ο οποίος είναι και ο τυχερός κάτοχος του νομίσματος.Στην άλλη πλευρά, το νόμισμα παρουσιάζει ένα σύννεφο να ρίχνει βροχή πάνω σε ένα φυτό με 7 άνθη."ήποτίθεται ότι δείχνει ένα UFO ή κάτι τέτοιο, ή μια συμβολική αναπαράσταση του Βιβλικού ήροχού του Ιεζεκιήλ." συνεχίζει ο Kenneth Bressett.Η φράση που είναι γραμμένη πάνω στο νόμισμα επιτείνει το μυστήριο: "OPPORTUNUS ADEST" που μεταφράζεται ως "Είναι εδώ σε έναν επίκαιρο χρόνο".

  "Το ιπτάμενο αντικείμενο συμβολίζει την ανάγκη για να υπάρξει βροχή Τ μια Βιβλική αναφορά για επισκέπτες από πολύ μακριά; Πολύ πιθανά, να μην το μάθουμε ποτέ", καταλήγει ο Bressett.

 

ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ. ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ.

Θα μπορέσουμε κάποτε να βρούμε την Αλφαβήτα των εξωγήινων έτσι ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους; Τον τελευταίο μήνα ανθρωπολόγοι σε ένα μεγάλο συνέδριο στην Ατλάντα, άκουσαν κάποια νέα που θα ενθουσιάσουν τους θαυμαστές του προγράμματος SETI. Το Συνέδριο είχε ως θέμα: "Ανθρωπολογία, Αρχαιολογία και Διαστρική Επικοινωνία: Επιστήμη και Γνώση των Μακρινών Κόσμων". Ο προβληματισμός που κυριάρχησε ήταν: Πριν 30 χρόνια στείλαμε ένα μήνυμα, προς τα άστρα, γραμμένο με την γλώσσα των μαθηματικών και της επιστήμης. Θα μπορούσε, όμως, ένας εξωγήινος πολιτισμός να κατανοήσει ένα τέτοιο μήνυμα; Ο ανθρωπολόγος Ben Finney από το Πανεπιστήμιο της Hawai, αντικρούει αυτήν την λογική, μελετώντας και αποκωδικοποιώντας τα ιερογλυφικά των Αιγυπτίων και των Μάγια. "Οι επιστήμονες του SETI υπέθεσαν ότι προηγμένοι εξωγήινοι πολιτισμοί θα κωδικοποιούσαν τα μηνύματά τους μέσα από τους "πρώτους αριθμούς", τον αριθμό "π", την σταθερά του Planck και άλλα τέτοια παγκόσμια μεγέθη έτσι ώστε θα μπορούσαν να τα αποκωδικοποιήσουν αμέσως" εξηγεί ο Finney . "Αμφέβαλλα για αυτήν την υπόθεση, αποκωδικοποιώντας αρχαίες Αιγυπτιακές και Μάγια επιγραφές." Σε μια πιο ακριβή εξέταση της διαδικασίας αποκωδικοποίησης αυτών των κειμένων, ο Finney συμπέρανε ότι όταν οι αρχικές υποθέσεις είναι λανθασμένες, η αποκωδικοποίηση μπορεί να καθυστερήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. "Η αρχαιολογική έρευνα για ανθρώπους από άλλη εποχή και άλλον χώρο μας δίνει μια αναλογία για την αναζήτηση εξωγήινης ευφυΐας" είπε ο Paul Wason, ένας αρχαιολόγος από το Ίδρυμα "John Templeton". Αυτοί οι προβληματισμοί των αρχαιολόγων και ανθρωπολόγων δεν ήταν άγνωστοι στους εμπνευστές του προγράμματος SETI, όπως στον διάσημο και για την εξίσωσή του, της πιθανότητας ύπαρξης εξωγήινων πολιτισμών, Frank Drake. Ίσως οι επιστήμονες του SETI μπορούν να βοηθηθούν στην κατανόηση άλλων πολιτισμών από τους επιστήμονες των Κοινωνικών Επιστημών. Όπως οι αρχαιολόγοι προσπαθούν να διακρίνουν μεταξύ λίθινων εργαλείων και λίθων που διαμορφώθηκαν από φυσικές διαδικασίες. Τα πεδία μας ανθρωπολογίας και μας αρχαιολογίας προσφέρουν μας αναλογίες στην κατανόηση του «Άλλου», όντων ριζικά διαφορετικών από μας εαυτούς μας. Στην διαδικασία αυτή, μπορούν να μας προμηθεύσουν με την διορατικότητα μας επικοινωνίας ευρύτερων πολιτισμικών αντιλήψεων, αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα, τα μηνύματά μας, να είναι κατανοητά. Προσομοιώσεις βασισμένες σε ανθρωπολογικά μοντέλα των πρώτων επαφών μεταξύ γήινων πολιτισμών, για παράδειγμα θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να αξιολογήσουμε την καταλληλότητα των σύγχρονων πρωτοκόλλων επικοινωνίας που χρησιμοποιούμε για να συλλάβουμε σήματα από εξωγήινους. Ενδιαφέροντα συμπεράσματα και ευφυέστατοι προβληματισμοί, που ίσως μπορέσουν να μας κάνουν να αναθεωρήσουμε μας τρόπους που χρησιμοποιούμε για να επικοινωνήσουμε με εξωγήινους πολιτισμούς.

Ποιος ξέρει; Ίσως, μελετώντας μας τρόπους που σκέφτονταν και συμπεριφέρονταν οι μακρινοί μας πρόγονοι, να βρούμε, όντως το κλειδί για να γνωρίσουμε τα διαστρικά μας εξαδέλφια.



ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Α.Τ.Ι.Α. ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.  

 

 

Αν πιστεύετε ότι το φαινόμενο της εμφάνισης UFO ανήκει αποκλειστικά στον 20ο αιώνα, μάλλον πρέπει να αλλάξετε άποψη. Τουλάχιστον αν δεχτείτε τις απόψεις του Ιταλού αρχαιολόγου Roberto Volterri, ο οποίος ισχυρίζεται ότι σε κλασικά έργα Ιταλών ζωγράφων του 15ου αιώνα, απεικονίζονται ιπτάμενα αντικείμενα, πανομοιότυπα ιπτάμενων δίσκων.Ο Volterri αν και ξεκίνησε σαν ένας συνηθισμένος και ορθολογιστής επιστήμονας, έχει με τα χρόνια αλλάξει την οπτική με την οποία βλέπει τα πράγματα. Σήμερα πιστεύει ότι η επιστήμη καλά θα έκανε να ασχοληθεί με τον χώρο του «ανεξήγητου», αποδεχόμενη την άγνοιά της στο χώρο του μεταφυσικού. Άλλωστε πάντα ο άνθρωπος είχε μεταφυσικές ανησυχίες

Όσο για τις … ανησυχίες των ζωγράφων του 15ου αιώνα, χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του πίνακα “ The Madonna and St John” του Fra Filippo Lippi (1406-1469) που βρίσκεται σήμερα στο the Palazzo Vecchio της Φλωρεντίας. Πίσω από την εικόνα της Παρθένου εμφανίζεται σαφώς ένα ιπτάμενος δίσκος ! Όμως αινιγματικό είναι και το έργο του Masolino da Panicale «Το Θαύμα του Χιονιού», όπου εμφανίζονται κάποιοι μαύροι δίσκοι στον ουρανό σε σχήμα UFO.

Συνεχίζοντας ο Volterri βρίσκει καταπληκτικές ομοιότητες στο έργο του Bonaventura SalimbeniGlorification of the Eucharist” με τη μορφή ενός σύγχρονου δορυφόρου, καθώς και μεταξύ των αντικειμένων που εμφανίζονται στον ουρανό του έργου “ La Tebaide” του Paolo Uccello με φωτογραφίες UFO που πάρθηκαν την δεκαετία του ’50 στις Η.Π.Α.

Άλλα χαρακτηριστικά παραδείγματα πινάκων με «ύποπτα» ιπτάμενα αντικείμενα είναι το “The Crucifixion” του 14ου αιώνα ή «Η Βάπτιση του Ιησού του Aert De Gelder (1710) ή ακόμα και το "The Annunciation" by Carlo Crivelli (1486).

"Η Βάπτιση του Ιησού"

"The Annunciation"

Φυσικά υπάρχει και ο αντίλογος στους ισχυρισμούς του Ιταλού αρχαιολόγου. Ο Martin Kemp, καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, ισχυρίζεται απ’ τη μεριά του ότι, τα υποτιθέμενα UFO δεν είναι παρά αναπαραστάσεις ουράνιων και ιερών δυνάμεων που οι αναγεννησιακοί ζωγράφοι συνήθιζαν να απεικονίζουν στους πίνακές τους που έτσι κι αλλιώς χαρακτηρίζονται από έντονη θρησκευτικότητα.

         ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ

 

 


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ

 

Posted on Monday, February 07 @ 04:32:24 EET by hulk εξωγήινοισυνταρακτικό νέο άλλους την Ινδονησία!! Μετά άλλους το μεγάλο καταστροφικό τσουνάμι που σκότωσε πάνω άλλους 150.000 ανθρώπους, ερευνητική ομάδα πού έψαχνε για επιζώντες μέσα στα συντρίμμια ανακάλυψε ένα α.τ.ι.α. ψάχνοντας για επιζώντες άλλους 6 ιανουαρίου,μία ερευνητική ομάδα σκόνταψε πάνω σε ένα μισοθαμένο α.τ.ι.α στην παραλία Koh Lao La Ding του Hong Island άλλους απομακρυσμένου νησιού άλλους Ταϊλάνδης. Οι ταϊλανδοί αξιωματούχοι προσπαθήσανε να σκεπάσουνε την περίπτωση ,αλλά το wekly world news ισχυρίζεται άλλους κατόρθωσε να πάρει άλλους άκρως απόρρητες φωτογραφίες του α.τ.ι.α, το οποίο είναι 90 πόδια σε μήκος, και φωτογραφίες άλλους το εσωτερικό του σκάφους που λήφθηκαν από ταϊλανδούς στρατιώτες και άλλους ανώτερους αξιωματούχους που εξετάζουν την ανακάλυψη. Η πηγή του wekly world news λέει πως μέσα στο σκάφος βρέθηκαν 2 πνιγμένοι εξωγήινοι ,Ακόμα πιο απίστευτο, μέσα εκεί βρέθηκε και μιά γυναίκα την οποία έσωσαν οι ταϊλανδοί στρατιώτες. η οποία ήταν αγνοημένη από τις 31 Οκτωβρίου 2004 βρέθηκε δεμένη σε ένα τραπέζι εξέτασης σε μια υδατοστεγή αίθουσα .και μάλλον θα ήταν το πειραματόζωο των εξωγήινων. Την επιζών, Wendy  Carpsdale 27 χρόνων, την μεταφέρανε σε νοσοκομείο στο Μπανγκόκ," αποκαλύπτει το Δρ Robert Wilton, ένας κορυφαίος αυστραλιανός φυσικός που έχει υψηλού επιπέδου επαφές με την ταϊλανδική επιστημονική κοινότητα. "δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτα ,ούτε το πώς την

επαγάγανε, ούτε το πώς σκεπάστηκε κάτω από το τσουνάμι. "Είναι καλά στην υγεία της κάτω από αυτές τις περιστάσεις, αν και η παρουσία πολυάριθμων συσκευών εξέτασης στην αίθουσα όπου την είχανε οι εξωγήινοι προτείνει ότι τα σωματικά στόμιά της υποβλήθηκαν σε αυστηρή επιστημονική μελέτη και πιθανό πειραματισμό. "Η ταϊλανδική κυβέρνηση, που έχει καταλάβει το α.τ.ι.α, έχει επιβάλει μια συνολική συσκότιση ειδήσεων, με τους ανώτερους υπαλλήλους υπουργείου πληροφοριών που αρνούνται να επιβεβαιώσουν οποιαδήποτε πτυχή της συγκλονιστικής ιστορίας ."Τα πλάσματα που βρέθηκαν στο πιλοτήριο είναι κλασικοί" γκρίζοι –αξωγήινοι "με βολβοειδή κεφάλια, επιμηκυμένα άκρα και με δύο αφαλούς ,"" Σαφώς, δεν είναι από εδώ" το α.τ.ι.α ανακαλύφθηκε στις 6 Ιανουαρίου στην παραλία Koh Lao La Ding από ένα πλήρωμα ενός ελικοπτέρου που έψαχνε για επιζώντες. "το Hong Island είναι ακατοίκητο," εξηγεί ο Δρ Ουίλτον. -- ψάχνανε για επιζώντες με το ελικόπτερο στις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές. και δέν έδωσαν σημασία στο Hong Island και για αυτό το α.τ.ι.α ανακαλύφθηκε πολύ αργότερα. Οι εμπειρογνώμονες δεν είναι βέβαιοι για το πώς το α.τ.ι.α κατέληξε στην παραλία. Οι ταϊλανδοί επιστήμονες υποψιάζονται ότι το UFO πετούσε χαμηλά για να αποφύγει το ραντάρ, όταν χτυπήθηκε απροσδόκητα από το παλιρροιακό κύμα.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΜΥΘΟΙ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

 

 

 Μέσα στους Μύθους, τις Παραδόσεις, τις αφηγήσεις, αλλά και τις θρησκείες των Αρχαίων Πολιτισμών, υπάρχουν αναφορές για την επίσκεψη εξωγήινων οντοτήτων στη Γη. Δεν αναφέρονται αεροσκάφη, ούτε υψηλή τεχνολογία ( που άλλωστε υπήρχε π.χ. στην Ατλαντίδα ) αλλά ότι τα όντα αυτά ήταν από ενέργεια και από φώς. Επειδή αυτές οι εξωγήινες οντότητες ήταν πολύ ανώτερες σε σχέση με τον άνθρωπο, ονομάστηκαν θεοί, ημίθεοι και ήρωες, εμπλουτίζοντας τις Μυθολογίες και τις θρησκείες όλων των Πολιτισμών. Ο σκοπός της επίσκεψης των εξωγήινων οντοτήτων - θεών ήταν να βοηθήσουν την Ανθρωπότητα με συγκεκριμένο τρόπο, για να επιταχύνει την εξέλιξή της. Στις παραδόσεις των αρχαίων Πολιτισμών αναφέρονται ονομαστικά οι Θεοί, οι οποίοι έδωσαν στην Ανθρωπότητα σαν βοήθεια τη νόηση και του δίδαξαν τα Μυστήρια, τις Τέχνες, τις Επιστήμες και τα Γράμματα. Μετέδωσαν στον άνθρωπο ορισμένα στοιχεία της λατρείας των άστρων και κυρίως του πλανήτη Αφροδίτη και του άστρου Σείριου. Ίχνη αυτής της απόκρυφης γνώσης συναντάμε σε Πολιτισμούς πολύ απομακρυσμένους χωροχρονικά, όπως στους Μάγια, στην Αίγυπτο, στην Ελλάδα, στις φυλές της Αφρικής κλπ. Σύμφωνα με την Εσωτερική Παράδοση, οι Μανασαπούτρα (αυτοί που έφεραν το ΜΑΝΑΣ - ΝΟΥ) ήρθαν στη Γη από την Αφροδίτη, πριν από εκατομμύρια χρόνια, για να βοηθήσουν την οικοδόμηση και εξέλιξη της Ανθρωπότητας. Από τον Σείριο ήρθε μια πολύ ανώτερη οντότητα, που εδρεύει στον Πλανήτη Αφροδίτη, για να βοηθήσει στην εξέλιξη του Ηλιακού Συστήματος. Γι' αυτό οι Μανασαπούτρα δίδαξαν στους Ανθρώπους όχι μόνο την ηλιακή και πλανητική λατρεία, αλλά και τη λατρεία του Σείριου, καθώς και άλλων μεγάλων άστρων, όπως του Ανταρές ή Καρδιά του Σκορπιού (Θεά Σελκίτ στην Αίγυπτο), του Αλντεμπαράν ή Ματιού του Ταύρου (του Θεού Μιν στην Αίγυπτο), του Μπεντελγκές ή Δεξιού Ώμου του Ωρίωνα (του Όσιρι) ή των Πλειάδων. Αυτά τα άστρα, όπως και ο Σείριος του Μεγάλου Κυνός (ο Θεός ΄Ανουβις), αποτελούσαν μέρος των αστερισμών του λεγόμενου Κάθετου Ζωδιακού, σε αντιπαράθεση με τον οριζόντιο Ζωδιακό της γνωστής Αστρολογίας. Οι πυραμίδες σε Δύση και Ανατολή εξυπηρετούσαν την τέλεση των ανώτερων Μυστηρίων, που δίδαξαν αυτές οι εξωγήινες οντότητες-Θεοί, αλλά χρησίμευαν και σαν αστεροσκοπεία μεγάλης ακρίβειας.

Ακόμα, τα Ανατολικά κείμενα μιλούν για τους Πίτρι Αγνισβάτα, που ήρθαν από τον πλανήτη Ερμή και έδωσαν στην Ανθρωπότητα τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει το ΒΟΥΔΙ ή Πνευματική Διαίσθηση. Από τον πλανήτη Άρη ήρθε ένα κύμα οντοτήτων, που βοήθησαν να μεταβάλλει ο άνθρωπος την κατώτερη επιθυμία σε Βουλητική ώθηση.

Για όλα αυτά που αναφέραμε μέχρι τώρα, υπάρχουν πλήθος από αποδείξεις, αναφορές και στοιχεία σε πολλούς αρχαίους Πολιτισμούς, που περιμένουν τον κάθε ερευνητή με ανοιχτό μυαλό να τα προσεγγίσει.

Στη Βόρεια Αμερική οι παραδόσεις των Ινδιάνων Χόπι αναφέρουν τους "Καχίνα", όντα εξωγήινα που προστάστευαν , συμβούλευαν και βοηθούσαν με υπεράνθρωπες δυνάμεις να υπερνικήσουν οι φυλές των Ινδιάνων δύσκολες καταστάσεις. Έτσι έγινε και με την Κόκινη Πόλη στο Νότο, όταν ξαφνικά μερικές φυλές των Χόπι δέχτηκαν επίθεση.Στη Βραζιλία η Φυλή των Καϊάτο, που ζει στην Πολιτεία Μάττο Γκρόσσο, στην Άνω Ξιγκού, θεωρεί ότι οι πρόγονοί τους ήρθαν από έναν άλλο κόσμο και εγκαταστάθηκαν στη Γη. Διατηρούσαν την επικοινωνία με τον άλλο κόσμο για αρκετά χρόνια, αλλά ένας κακός μάγος έκοψε αυτήν την επικοινωνία και από τότε περιμένουν να ξανανοίξει πάλι αυτός ο τρόπος επικοινωνίας. Μια άλλη φυλή των Ινδιάνων, οι Καϋάπο, αναφέρουν τον Μπεπ - Κορόρκι, ο οποίος ήρθε στο χωριό της φυλής από το Σύμπαν με τα μαγικά του όπλα, για να τους διδάξει πράγματα άγνωστα σε αυτούς. Έτσι έγινε ο Δάσκαλος και Καθοδηγτής τους.Οι Ντογκόν, μια φυλή της Αφρικής που ζει στο Μαλί, έγιναν γνωστοί από τους Γκριόλ και Ντετερλίν, οι οποίοι για αρκετά χρόνια ερεύνησαν και έμαθαν αρκετά αποκαλυπτικά στοιχεία μέσα από τις παραδόσεις τους. Το καταπληκτικό είναι ότι μέσα στις παραδόσεις των Ντογκόν (οι οποίες έχουν αρκετές χιλιάδες χρόνια αρχαιότητας) υπάρχουν πολύ ακριβείς γνώσεις για το Σείριο Α, το Σείριο Β, αλλά και για πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος. Εδώ και λίγα χρόνια αυτές οι γνώσεις ανακαλύφθηκαν και από την επιστημονική κοινότητα, με τη χρήση πολύ εξελιγμένων ραδιοτηλεσκόπιων.

Η Θρησκεία και οι παραδόσεις τους στηρίζονται στην ανατολή και την κίνηση του Σείριου. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται απίστευτο για μία φυλή που ζει στα δάση και δεν έχει καμία επαφή με τη σημερινή τεχνολογία .Πολλές αφρικάνικες φυλές αναφέρουν μία κάθοδο οντοτήτων στη Γη, η οποία σηματοδοτεί και την αρχή της εξέλιξης:

ΜΑΣΑΪ: Ζευγάρια Θεών γέννησαν τον ανοιχτόχρωμο Ουράνιο λαό με αιώνια ζωή. Ο Θεός έστειλε μερικά παιδιά στη Γη.

ΓΙΑ-ΛΟΥΟ: Ο προπάτορας Αποντό κατέβηκε από τον Ουρανό με τη γυναίκα του και όλα τα αγαθά του πολιτισμού.

 

ΜΑΝΤΙ-ΜΟΡΟΥ: Οι πρώτοι άνθρωποι κατοικούσαν στον Ουρανό. Μέχρι που το γαλάζιο πουλί κατάφαγε τη σκάλα του Ουρανού, υπήρχε ζωηρή επικοινωνία με τη Γη.

ΓΚΑΝΤΑ: Οι δυο πρώτες γυναίκες έπεσαν από τον Ουρανό.

ΝΥΟΡΟ: Ο Θεός έστειλε το πρώτο ζευγάρι ανθρώπων από τον Ουρανό, όταν έπλασε τον κόσμο. Είχαν ουρά και γέννησαν δυο κορίτσια και ένα αγόρι και αυτά πάλι γέννησαν το χαμαιλέοντα, τον πατέρα της Ανθρωπότητας και το φεγγάρι.

ΠΥΓΜΑΙΟΙ ΚΙΒΟΥ: Ο γενάρχης της φυλής έπεσε από τον Ουρανό.

ΚΟΥΛΟΥΒΕ: Το πρώτο ζευγάρι ανθρώπων ήρθε με σπόρους, τσάπα, τσεκούρι, φυσερό κλπ. από τον Ουρανό.

ΑΣΑΝΤΙ: Επτά άνθρωποι, πλασμένοι από τον Θεό κατέβηκαν από μια αλυσίδα στη Γη. Αφού γέννησαν εκεί ανθρώπους, επέστρεψαν στην Ουράνια πατρίδα τους.

Αζτέκοι , Μάγια, ΄Ινκα και οι άλλοι πολιτισμοί της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, αναφέρουν σαν προγόνους τους Θεότητες, οι οποίες ήταν υπεύθυνες για την εξέλιξη της κάθε φυλής. Γι' αυτό το σκοπό ενσαρκώθηκαν σαν άνθρωποι-Βασιλιάδες, για να τους οδηγήσουν. Ο Βιρακότσα, ο Μάνκο Κάπακ, ο Κετζαλκοάτλ κλπ. ήταν κάποιοι από αυτούς. Γι' αυτό και οι θρησκευτικές τους λατρείες και τα ημερολόγιά τους ήταν συντονισμένα με τις κινήσεις πλανητών, όπως η Αφροδίτη, άστρων, όπως ο Ηλιος κι η Σελήνη και αστερισμών, όπως ο Σείριος και ο Ωρίων.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των αρχαίων πολιτισμών είναι η Ουράνια βοήθεια από ανώτερα όντα, τα οποία πολλές φορές ζούσαν μαζί με τους ανθρώπους, παίρνοντας την ανάλογη μορφή, για να βοηθήσουν στην πνευματική εξέλιξη της Ανθρωπότητας. Ο άνθρωπος αποτελείται από ένα ουράνιο μέρος, πνευματικό, εξωγήινο και με την κάθοδο και βοήθεια αυτών των εξωγήινων οντοτήτων - θεών προσπαθεί να το αναπτύξει. Κι από ένα γήινο μέρος, υλικό.το οποίο πρέπει να ελέγχει και να το θέτει στην υπηρεσία του ανώτερου.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 ΑΠΑΓΩΓΕΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ

 

του John C. Thompson.

Από τότε που η σύγχρονη εποχή των απαγωγών ξεκίνησε με την στενή επαφή του Barney  and Betty Hill της 19ης Σεπτεμβρίου του 1961 στο New Hampshire, η ουφολογία δεν είναι ξανά η ίδια. Πριν την επαφή του Hill, η εμφάνιση των UFO είχε ερευνηθεί με έναν ορισμένο, ευθύ τρόπο που περιλάμβανε τη συλλογή ενδεικτικών στοιχείων, ενώ ταυτόχρονα επιχειρούνταν η ανασκευή της εκτίμησης των μαρτύρων. Η αξιοσημείωτη εμπειρία του Hill εισήγαγε ένα νέο στοιχείο· την ανάδρομη ύπνωση. Σε μελλοντικές υποθέσεις σχετικές με οντότητες, η ύπνωση θα αποδεικνύονταν το μόνο μέσο για την απόδειξη ή την ανασκευή μιας υποτιθέμενης επαφής με εξωγήινους. Η υπνοθεραπεία, σε σύντομο διάστημα, έγινε ένας γρήγορος ορός αλήθειας, εξαλείφοντας την ανάγκη, ανεξάρτητων μαρτύρων και παρασκηνιακών ελέγχων των υποτιθέμενων απαχθέντων. Η έλλειψη ενισχυτικών φυσικών αποδείξεων και το γιατί οι απαγωγές - σχεδόν χωρίς εξαίρεση - δεν αναφέρονταν ποτέ στις αστυνομικές αρχές, δεν εξετάστηκε. Για να εξηγηθούν αυτές οι προφανείς αντιφάσεις, οι  ερευνητές UFO βρήκαν πρωτότυπες ιδέες. «Προκαλύμματα μνήμης», είπαν οι ερευνητές απαγωγών, χρησιμοποιήθηκαν απ’ τους εξωγήινους απαγωγείς για να συγκαλύψουν τις φρικτές απαγωγές τους. Η «διαγραφή συνείδησης», σημαντικών μαρτύρων, οι οποίοι, με κάποιο τρόπο δεν είδαν τους αγαπημένους τους να απάγονται ποτέ, χρησιμοποιήθηκε επίσης απ’ τους πανούργους εξωγήινους για να αποκρύψουν τις καταχθόνιες διαστημικές απαγωγές τους.

 

Καθώς νέοι ερευνητές UFO εντάχθηκαν στο κυνήγι της λύσης του πιο ασύλληπτου μυστηρίου του κόσμου, σε μεγάλο βαθμό, δέχτηκαν τις συνεδρίες ύπνωσης με απαχθέντες, σαν ένα θεμιτό ερευνητικό εργαλείο για την αναζήτηση της αλήθειας για τις απαγωγές. Οι αντικειμενικοί ερευνητές UFO μετά από πολλές υποθέσεις που έχουν ερευνηθεί, είδαν εντούτοις, ότι πολλές όψεις των εμπειριών απαγωγών ήταν προβληματικές. Φαίνονταν να υπάρχουν σημαντικά κενά, σε ό,τι στο παρελθόν είχε αναφερθεί σαν παραφυσική δραστηριότητα.

 

Οι απαχθέντες λένε ότι ακούν εκρήξεις και ακαθόριστους, αλλά τρομακτικούς, περίεργους ήχους στα σπίτια τους. Βλέπουν επίσης μικρές μπάλες φωτός να περιφέρονται στα ταβάνια τους και  περίεργες πράσινες ή μπλε αναλαμπές να εμφανίζονται ξαφνικά στα σπίτια τους. Καθώς βρίσκονται στο κρεβάτι, οι απαχθέντες, έχουν τρομακτικούς εφιάλτες, όπου φαίνονται να μην μπορούν να κινηθούν. Συχνά αισθάνονται ότι «κάτι» βρίσκεται πάνω τους, προσπαθώντας να τους πνίξει ή να τους κρατήσει κάτω. Ξυπνώντας, βλέπουν «σκιές» ή κοντά μαυροντυμένα όντα κοντά στα πόδια του κρεβατιού τους. Συχνά αυτά τα άγνωστα όντα βρίσκονται κοντά στα κρεβάτια των μωρών τους, των νηπίων ή των παιδιών τους και φαίνονται να εξαφανίζονται μέσα από τοίχους στην είσοδο ή στην αναχώρησή τους.

 

Κατά έναν περίεργο τρόπο, τα άγνωστα όντα δεν προκαλούν φόβο στους μάρτυρες, καθώς αυτοί υπομένουν πράξεις που θα προκαλούσαν μεγάλο φόβο. Εικάζεται, ότι  ασκείται νοητικός έλεγχος για να ηρεμήσει τους απαχθέντες κατά την απαγωγή.

 

Τα περισσότερα, σχεδόν όλα, απ’ τα παραπάνω, συνέβησαν για αιώνες σε ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν ποτέ καλλιεργήσει σκέψεις μιας εμπειρίας σχετικής με UFO. Τα πιο παλιά θύματα πίστευαν ότι τα σπίτια τους ήταν στοιχειωμένα και ότι φαντάσματα ή δαίμονες τους ενοχλούσαν. Αξιωματούχοι της εκκλησίας καλούνταν συχνά για να εξορκίσουν τους δαίμονες. Ερασιτέχνες «κυνηγοί φαντασμάτων» εμπλέκονταν για να εξηγήσουν τα στοιχειώματα. Οι δαίμονες, αχαρακτήριστα, ακολουθούσαν πολλούς απ’ αυτούς τους ανθρώπους από σπίτι σε σπίτι, με τον ίδιο τρόπο που οι απαχθέντες βλέπουν τις απαγωγές τους να τους ακολουθούν στη διάρκεια της ζωής τους. Αν ήταν απλά δραστηριότητα φαντασμάτων, καθώς πολλοί στο παρελθόν και ακόμα και σήμερα λανθασμένα πιστεύουν, γιατί τα φαντάσματα θα συνέχιζαν να στοιχειώνουν νέα μέρη; Μήπως συσκευές ανίχνευσης ή εμφυτεύματα τοποθετήθηκαν στα αβοήθητα θύματα εκατοντάδες ή χιλιάδες χρόνια πριν, καθώς πιστεύουν ότι σήμερα τους συμβαίνει τώρα οι απαχθέντες;

 

Για να κατανοήσουμε το αίνιγμα, πρέπει να γίνει αποδεκτό - καθώς η πλειοψηφία των στοιχείων προτείνει - ότι οι εμφανίσεις UFO και οι απαγωγές, είναι δύο διαφορετικά και ξεχωριστά φαινόμενα. Δεν μπορεί θετικά να ειπωθεί, ότι κανείς δεν έχει ποτέ απαχθεί, αλλά σαφώς είναι ένα τεράστιο λάθος να συγχέουμε τις ομοιότητες μεταξύ των απαγωγών απ’ το υπνοδωμάτιο και της δαιμονικής δραστηριότητας. Πράγματι, με την εξαίρεση μιας χούφτας υποθέσεων απαγωγής με πιο αξιοσημείωτη αυτή του Travis Walton στην Αριζόνα που φαίνονται να έχουν ενισχυτικούς μάρτυρες, οι οποίοι πράγματι είπαν ότι είδαν την απαγωγή ενός ατόμου προς ένα άγνωστο διαστημόπλοιο, οι επίσημες δηλώσεις των απαχθέντων, άσχετα απ’ το πώς έχουν αποκτηθεί, δεν θα έπρεπε να έχουν γίνει αποδεκτές με ουσιαστική αξία. Αν είχε παρατηρηθεί αληθινή αντικειμενικότητα απ’ τους ερευνητές των απαγωγών, δεν θα παρουσιάζονταν αυτή η αοριστία των UFO και των παραφυσικών ερμηνειών. Η πεποίθηση των βετεράνων ερευνητών είναι ότι το 99,9 % όλων αυτών των υποθέσεων δεν συνεπάγεται UFO ή εξωγήινους. Αυτοί που συχνά αποκαλούνται «απαχθέντες», βιώνουν πραγματικά τα «επίγεια» τους. [«επίγεια: innerterrestrials (INTs), ο όρος χρησιμοποιείται στο κείμενο για να δηλώσει αυτά που αλλιώς ονομάζονται «στοιχειακά» (νεράιδες, νάνοι, καλικάντζαροι κλπ., ενώ ο όρος EXs δηλώνει τους εξωγήινους].

 

Μην κάνετε λάθος, είναι εξωγήινοι - αλλά χωρίς Αυτά τα πλάσματα με διαστάσεις μπορούν να κινηθούν εύκολα μέσα από τοίχους και, όμως, να μην παραβιάσουν τη ανθρώπινη γνωστή φυσική. Απαγάγουν πνευματικά τόσα πολλά θύματα, φαινομενικά παντού. Δεν χρειάζονται διαστημόπλοια ή διαστημικά κοστούμια για να ανακατευθούν με εμάς. Δεν χρειάζεται να κάνουν τρελά πειράματα αναπαραγωγής όπως τόσοι πολλοί απαχθέντες πιστεύουν ότι συμβαίνει. Όλα μπορούν να εξηγηθούν ως παιχνίδια του νου, παρ’ όλα αυτά δόλια. Είναι, όπως ο ερευνητής απαγωγών Δρ. David Jacobs σωστά προτείνει,  μια «απειλή», αλλά όχι εξωγήινη, καθώς πιστεύει. Μια εξωγήινη (ET) απειλή θα απαιτούσε μια τεράστια διοικητική επιχείρηση, περιλαμβάνοντας χιλιάδες διαστημοπλοίων, εάν υπάρχει ένα εκατομμύριο απαχθέντων ή περισσότεροι, όπως παρουσιάζει μια δημοσκόπηση του Roper στις αρχές της δεκαετίας του '90. Η απόδειξη ότι έχουμε δύο ξεχωριστά φαινόμενα, μπορεί να βρεθεί στις ανομοιότητες μεταξύ των γνήσιων εμφανίσεων UFO και της εμπειρίας οντοτήτων / απαγωγής.

 

Στο τελευταίο μισό του αιώνα οι εμφανίσεις UFO έχουν εκδηλωθεί κατά ένα μεγάλο μέρος κατά μεγάλα «κύματα» και, μερικές φορές, σε περιστατικά τοπικού χαρακτήρα. Τα μεγάλα τεκμηριωμένα κύματα UFO μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο έχουν εμφανιστεί το 1947, το 1952, την περίοδο 1965-66, το 1973, ένα μικρότερο και λιγότερο καθορισμένο κύμα μεταξύ 1987-1988, και τελικά, το μέγιστο κύμα, του 1993-1997. Εάν κοιτάξετε ανάμεσα σ’ αυτά τα μεγάλα κύματα, τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα βρείτε μερικά τοπικού χαρακτήρα περιστατικά του Gulf Breeze της Florida, του Pine Bush της Νέας Υόρκης, του Fyffe της Αλαμπάμα, και πιο πρόσφατα, στην περιοχή του LaGrange της Georgia. Εμφανώς, οι αναφορές εμφανίσεων δείχνουν ότι υπάρχει μια τεράστια κάμψη της δραστηριότητας των UFO ανάμεσα στα κύματα. Οι εμπειρίες απαγωγής, εντούτοις, δεν αυξάνονται ούτε φτάνουν σε κορυφή με αυτά τα κύματα. Εντοπίζονταν παντού και φαινομενικά διαρκώς μετά την απαγωγή του Hill. Όμοια οι εμφανίσεις μαγισσών, φαντασμάτων, όπως κοινώς αποκαλούν οι αγρότες του Νότου τα «επίγεια» [INTs], συνεχίστηκαν αδιάκοπα. Παγκοσμίως, η παραφυσική δραστηριότητα έχει εμφανιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της ιστορίας, και πολλοί λένε ότι η σημερινή δαιμονική διείσδυση είναι σε πρωτοφανή επίπεδα. (Ένα χρόνο πριν ένας φρουρός του Βατικανού σε μανιακή κατάσταση σκότωσε ένα συνάδελφό του της παπικής φρουράς. Σε μια μόλις δημοσιευμένη (Φεβρ. 1999) αναφορά του Βατικανού για το γεγονός μαθεύτηκε ότι, το πρώτο πράγμα που η παπική Επιτροπή ερεύνησε ήταν το αν ο φρουρός είχε καταληφθεί από δαίμονες).

 

Οι αληθινές εμφανίσεις UFO δεν συμβαίνουν συχνά σε αστικές περιοχές, παρόλο που μεγάλη πλειοψηφία των ερευνητών UFO και των απαγωγών ζουν σε μεγάλες πόλεις. Αντίθετα, οι πιο αυθεντικές εμφανίσεις λαμβάνουν χώρα σε αγροτικές περιοχές. Υπάρχει μια καλή εξήγηση γι’ αυτό: αν τα UFO είναι εξωγήινα διαστημόπλοια, καθώς πολλοί υποπτεύονται, μπορεί να θεωρηθεί ότι, τουλάχιστον σ’ ένα μέρος των δραστηριοτήτων τους στη Γη, μπορούν να γίνουν ορατοί και να εντοπιστούν απ’ τους ανθρώπους. Σχεδόν όλες οι καλύτερες εμφανίσεις έρχονται από απομονωμένα σημεία, όπου σπάνια υπάρχουν άλλοι μάρτυρες τριγύρω. Οι περισσότερες εμφανίσεις UFO, συμβαίνουν επίσης αργά τη νύχτα και αυτό έχει ενδιαφέρον στην περίοδο από Κυριακή μέχρι Πέμπτη· ακριβώς όταν οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βρίσκονται έξω. Η μυστικότητα είναι ουσιαστικό θέμα για αυτά τα φυσικά σκάφη, καθώς μπορούν να γίνουν ορατά και να τα αγγίξει κάποιος, αν ανιχνευτούν. Δεν ισχύει το ίδιο με αυτούς που οι απαχθέντες κοινώς αποκαλούν «Οι Γκρίζοι», οι οποίοι είναι στην πραγματικότητα γήινοι. Οι απαγωγές φαινομενικά συμβαίνουν το ίδιο συχνά σε αγροτικές και αστικές περιοχές σε τυχαίους χρόνους, κάτι που δείχνει ότι η μυστικότητα δεν αποτελεί σημαντικό ζήτημα.

 

Τα «επίγεια» haints, σκιές, μάγισσες, δαίμονες, «οι γκρίζοι», νεράιδες, νάνοι, καλικάντζαροι, φαντάσματα, ερπετά, ή όπως θέλετε να τα ονομάσετε - δεν έχουν καμία ανάγκη να απαιτήσουν τόσο μεγάλη προσοχή. Δεν έχει σημασία άν ένα πρόσωπο δει έναν «γκρίζο» να στέκεται κοντά το κρεβάτι του. Δεν μπορούν να αγγιχτούν, ούτε μπορούν να αγγίξουν έναν άνθρωπο. Πολλοί μάρτυρες «γκρίζων» και haints έχουν πει ότι πραγματικά οι οντότητες έμπηγαν τα αρπακτικά χέρια τους μέσα στα σώματά τους χωρίς την επακόλουθη φυσική ζημιά. Ο συντάκτης έχει ερευνήσει μια υπόθεση ενός οδηγού ενός ημιφορτηγού που πάτησε με το αμάξι του μια σκιά και μετά την είδε να επανεμφανίζεται μέσα στην καμπίνα του ημιφορτηγού του. Τα «επίγεια» [INTs] είναι ορατά ενώ είμαστε άγρυπνοι, και ο συγγραφέας ξέρει τουλάχιστον μια περίπτωση, όπου δύο άνθρωποι είδαν ένα «επίγειο» [ΙNT] συγχρόνως. Αυτά τα ίδια άτομα δεν είδαν κάποιο διαστημόπλοιο κοντά, ούτε σκέφτηκαν ότι αυτό που είδαν ήταν μια επαφή με εξωγήινους. Ενώ θα ήταν εύκολο να ρίξουμε όλο το φταίξιμο στους υπνοθεραπευτές, για την μετατροπή σε «εξωγήινες επαφές» όσων πραγματικά είναι εμφανίσεις «επίγειων [ΙNTs], ο διακεκριμένος ουφολόγος Kevin Randle λεει ότι ο πραγματικός φταίχτης είναι τα ανακλαστικά του σύγχρονου πολιτισμού μας.

 

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι ένας πατέρας ξυπνά αργά τη νύχτα και βλέπει μια μαυροντυμένη απρόσωπη οντότητα να στέκεται δίπλα στο βρεφικό κρεβάτι του γιου του. Κατόπιν, αρκετούς μήνες αργότερα, βλέπει πραγματικά ένα UFO κοντά το σπίτι του ή παρακολουθεί μια ταινία σχετική με απαγωγές και αναγνωρίζει τις ομοιότητες με τη δική του θέση της σκιάς. Τι συμβαίνει; Όχι αφύσικα, αυτός ο πατέρας πιθανά θα υπέθετε ότι ο γιος του απήχθη και ότι είχε δει έναν εξωγήινο να βγαίνει απ’ το σπίτι του. Η αλήθεια είναι, ότι οντότητες έχουν γίνει ορατές τακτικά σ’ όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας.

 

Πριν την αρχή της σύγχρονης εποχής των UFO το 1947, με την εμφάνιση στον πιλότο της Pacific Northwest, Kenneth Arnold, πολλών δίσκων, οι άνθρωποι νόμιζαν ότι στοιχειά, φαντάσματα, ή δαίμονες στοίχειωναν ένα σπίτι ή ένα άτομο. Εάν πραγματικά μόνο τα διαβολικά ET ή τα καλοκάγαθα «αδέλφια του διαστήματος» είναι πίσω από τις απαγωγές, γιατί τα εκατομμύρια των συγχυσμένων συζύγων δεν καλούν τις τοπικές αρχές για να αναφέρουν ότι οι αγαπημένοι τους έχουν ξαφνικά εξαφανιστεί και ότι θεωρούνται απαχθέντες; Γιατί δεν υπάρχουν εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα και φορτηγά στις εθνικές οδούς όλης της Αμερικής, με τις πόρτες τους ανοικτές και τους οδηγούς τους εξαφανισμένους; Όλοι εξαφανίστηκαν; Στην πραγματικότητα, κανένας δεν εξαφανίστηκε. Κανένας δεν λείπει από το κρεβάτι ή το αυτοκίνητό του· δεν είναι παρά νοητικά τεχνάσματα που παίζονται από τα «επίγεια». Το να συναντούν οι απαχθέντες άλλους απαχθέντες στην πραγματική ζωή μπορεί να εξηγηθεί ακόμη και σαν νοητικές παραστάσεις που δημιουργούν τα «επίγεια».

 

Ένα INT, ίσως, επισκέπτεται ένα άτομο και κατόπιν «σκανάρει» την εικόνα του για μετέπειτα χρήση. Μετά αυτό το INT, ημέρες, μήνες ή χρόνια αργότερα επαναλαμβάνει αυτή την αποθηκευμένη εικόνα σε ένα μελλοντικό θύμα. Κάποια στιγμή αργότερα το INT επιστρέφει στο αρχικό του θύμα και παίζει το νέο «σκανάρισμα» στο μυαλό αυτού του θύματος. Μήνες ή χρόνια αργότερα αυτά τα δύο θύματα συναντιούνται, κατά τύχη, στη πραγματική ζωή και «ιδού»! Σκέφτονται ότι απήχθησαν μαζί πάνω σε ένα διαστημόπλοιο. Τα θύματα δέχονται επανειλημμένες επισκέψεις, όπως ισχυρίζονται πολλοί απαχθέντες. Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι δέχονται επισκέψεις από «επίγεια; Εάν δεν δημιουργούνται υβρίδια, καθώς αναφέρουν πολλοί απαχθέντες, τι κάνουν τα INT;

Μια σημαντική ένδειξη δόθηκε απ’ τον Wes Clark της ερευνητικής ομάδας MUFON και CE-4 της Florida. Ο George Filer, ανατολικός περιφερειακός διευθυντής της MUFON, λαμβάνοντας παρόμοιες αναφορές από αυτόν τον ερευνητή και τον Wes, αποφάσισε να μας φέρει σε επαφή. Αποδείχθηκε ότι, ο Wes, είχε προχωρήσει την έρευνά του ένα βήμα παραπέρα από τον συγγραφέα. Ο Wes απέδειξε ότι οι απαγωγές ήταν μόνο δαιμονικές επαφές. Είπε ότι, αρκετοί από τους «απαχθέντες» του, είχαν αποτρέψει την απαγωγή τους φωνάζοντας «ο Ιησούς είναι ο Σωτήρας μου» όταν ξαναφάνηκαν οι εξωγήινοι.

Αυτός ο ανακριτής έχει από τότε διαπιστώσει ότι η ίδια μεταχείριση χρησιμοποιημένη από κάποιους που ξέρει, έχει επίσης αποτρέψει τους ανεπιθύμητους επισκέπτες τους να ξανάρθουν. Μια γυναίκα είπε στον ερευνητή του ότι, καθώς στέκονταν στο χολ του σπιτιού της και ενώ ήταν ημέρα, ένα haint πήδηξε στην πλάτη της και προσπάθησε να την «πνίξει». Σε απόγνωση φώναξε, «Ιησού! Ιησού! Σώσε με!» Το haint πέταξε αμέσως μακριά και δεν επέστρεψε ξανά από τότε. Ένα άλλο άτομο, καθώς έβλεπε ένα ξεκάθαρο όνειρο ενός σκοτεινού, και με μεγάλα μάτια «γκρίζου», φώναξε, «ο Ιησούς είναι ο Σωτήρας μου», όπως ο Wes πρότεινε. Αυτό συνέβη σχεδόν εννέα μήνες πριν και όλη η δραστηριότητα η σχετική με εξωγήινες επισκέψεις στο σπίτι του, εξαφανίστηκε. Ένα τρίτο πρόσωπο, που πίστευε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής, αφού είδε το σκύλο του να γαβγίζει σαν τρελός μια αόρατη οντότητα στην κορυφή του κρεβατιού του, έκανε έναν απερίγραπτο εξορκισμό. Αυτό συνέβη αρκετούς μήνες πριν και όλα τα προβλήματά του με εξωγήινους τελείωσαν. Η απλή «θεραπεία» είναι, ομολογουμένως, εντελώς αποστομωτική. Ενώ η σχέση μεταξύ των απαγωγών και της παραφυσικής δραστηριότητας έχει τεκμηριωθεί από πολλούς ερευνητές, αυτό είναι ακαταμάχητη απόδειξη του ότι, οι απαγωγές δεν έχουν καμία σχέση με τις διαστημικές απαγωγές. Εάν εξωγήινοι με υψηλή τεχνολογία είναι πίσω από την τρέλα των απαγωγών, γιατί η πίστη κάποιου στο Θεό θα τις σταματούσε; Αφού τέτοιες επικλήσεις στον Ιησού δεν θα είχαν σταματήσει επίγειους διαβόλους, γιατί λοιπόν να σταματήσουν τους τεχνολογικά ανεπτυγμένους και υπερσύγχρονους εξωγήινους, από τις απαγωγές;

 

Τα «επίγεια» υπάρχουν πραγματικά. Είναι μια απειλή και, κατά την άποψη του συγγραφέα, εθίζουν την ανθρωπότητα προς όφελος των δόλιων σκοπών τους. Καθώς η ανθρώπινη τεχνολογία εξελίσσεται εκθετικά, γινόμαστε όλο και περισσότερο απειλή για τα «επίγεια». Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει την αύξηση στις απαγωγές από «επίγεια».  Ενώ δεν υπάρχει ακόμα καμία πειστική φυσική απόδειξη ότι εξωγήινοι επισκέπτονται τη γη, υπάρχουν αξιόπιστες αναφορές αυτόπτων μαρτύρων, πάνω από μισού αιώνα, που δηλώνουν ότι οι εξωγήινοι είναι εδώ. Μερικές φορές τα «επίγεια» και οι εξωγήινοι παίζουν στα ίδια «πεδία» αλλά οι στόχοι τους είναι διαφορετικοί, και για τους εξωγήινους, τα κίνητρά τους είναι άγνωστα. Τα αληθινά UFO θα αποτελέσουν για τους καλύτερους επιστήμονές μας θέμα για έρευνα. Αντίθετα, οι θρησκευτικοί ηγέτες, και όχι οι ερευνητές UFO, θα έπρεπε να ερευνούν τις «απαγωγές». Οι λεπτομερείς προειδοποιήσεις και οι κίνδυνοι της μόλυνσης από «επίγεια» [INTs] πρέπει να δοθούν στο εκκλησίασμα του κλήρου. Όχι μόνο ψίθυροι για προσοχή κατά του «διαβόλου και των πρακτόρων του» αλλά πραγματικές προειδοποιήσεις για το πώς κάνουν πραγματικά τη βρώμικη δουλειά τους τα «επίγεια». Ιδιαίτερες συστάσεις πρέπει να δοθούν στους γονείς, επειδή τα παιδιά τους είναι τρωτά στον νοητικό έλεγχο ή, ακόμα χειρότερα, στις προσπάθειες των «επίγειων».

 

Έως ότου οι νεφελώδεις υποθέσεις απαγωγών θα τοποθετούνται στην αληθινά παραφυσική περιοχή όπου ανήκουν, δεν θα μπορούν οι ουφολόγοι και οι παραδοσιακοί επιστήμονες να ερευνήσουν σοβαρά τις εμφανίσεις UFO. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι οι εξωγήινοι απαγάγουν ανθρώπους. Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες πιστευτές ανώμαλες εναέριες εμφανίσεις με εξίσου καταπληκτικούς αριθμούς εντυπωσιακών και αξιόπιστων μαρτύρων να δηλώνουν ότι πολλά UFO είναι πραγματικά. Οι ουφολόγοι χρειάζεται να εργαστούν με αυτό που έχουν την καλύτερη πιθανότητα να αποδειχθεί επιστημονικά.

 


 

ΠΗΓΕΣ

 

 

INTERNET

arth http://www.isur.com/articles/john_int.html

ra@esoterica.gr